Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX

Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX


Si të regjistroni një llogari AscendEX 【PC】


Regjistrohu me adresën e emailit

1. Shkruani ascendex.com për të vizituar faqen zyrtare të AscendEX . Klikoni në [Regjistrohu] në këndin e sipërm djathtas për faqen Regjistrohu .
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Në faqen Regjistrohu , klikoni në [ Email ], shkruani adresën tuaj të emailit, zgjidhni shtetin/rajonin , vendosni dhe konfirmoni fjalëkalimin , vendosni kodin e ftesës (opsionale); Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit , klikoni në [ Tjetër ] për të verifikuar adresën tuaj të emailit.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
3. Në faqen e verifikimit të sigurisë, futni kodin e verifikimit të emailit të dërguar në kutinë tuaj postare dhe klikoni në [ Konfirmo] për të shtuar numrin tuaj të telefonit (mund ta shtoni më vonë).
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
Pas kësaj, do të shihni faqen e Verifikimit të Telefonit, nëse dëshironi ta shtoni më vonë, klikoni "kapërce për tani".
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX

Regjistrohu me numrin e telefonit

1. Shkruani ascendex.com për të vizituar faqen zyrtare të AscendEX. Klikoni në [ Sign Up ] në këndin e sipërm djathtas për faqen Regjistrohu .
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Në faqen Regjistrohu , klikoni në [ Phone ], shkruani numrin tuaj të telefonit, vendosni dhe konfirmoni fjalëkalimin , vendosni kodin e ftesës (opsionale); Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit, klikoni në [ Tjetër ] për të verifikuar numrin tuaj të telefonit.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
3. Në faqen e Verifikimit të Sigurisë , futni kodin e verifikimit të dërguar në telefonin tuaj dhe klikoni në [ Konfirmo ] për të lidhur një adresë emaili (mund ta lidhni më vonë).
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin!

Si të regjistroni një llogari AscendEX 【APP】


Regjistrohu përmes aplikacionit AscendEX

1. Hapni aplikacionin AscendEX që keni shkarkuar, klikoni në ikonën e profilit në këndin e sipërm majtas për faqen e Regjistrimit .
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Mund të regjistroheni me një adresë emaili ose numër telefoni . Për shembull, për regjistrimin me email, zgjidhni shtetin/rajonin, vendosni një adresë emaili, vendosni dhe konfirmoni fjalëkalimin, vendosni kodin e ftesës (opsionale). Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit, klikoni në [ Regjistrohu] për të verifikuar adresën tuaj të emailit.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
3. Futni kodin e verifikimit të emailit të dërguar në kutinë tuaj postare dhe shtoni numrin tuaj të telefonit (mund ta shtoni më vonë). Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX

Regjistrohu përmes Web Mobile (H5)

1. Shkruani ascendex.com për të vizituar faqen zyrtare të AscendEX. Klikoni në [ Regjistrohu ] për në faqen e Regjistrimit .
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Mund të regjistroheni me një adresë emaili ose numër telefoni . Për regjistrimin e numrit të telefonit, klikoni në [ Phone ], futni numrin tuaj të telefonit, vendosni dhe konfirmoni fjalëkalimin d, vendosni kodin e ftesës (opsionale); Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit, klikoni në [Next] për të verifikuar numrin tuaj të telefonit.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
3. Futni kodin e verifikimit të dërguar në telefonin tuaj dhe klikoni në [ Next ].
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
4. Lidhni një adresë emaili (mund ta lidhni më vonë). Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin!
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX

Shkarkoni aplikacionin AscendEX iOS

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit AscendEX për IOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

1. Futni ascendex.com në shfletuesin tuaj për të vizituar faqen zyrtare të AscendEX. Klikoni në [Shkarko Tani] në fund.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Klikoni në [App Store] dhe ndiqni udhëzimet për të përfunduar shkarkimin.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
Gjithashtu, mund ta shkarkoni direkt përmes lidhjes së mëposhtme ose kodit QR.

Lidhja: https://m.ascendex.com/static/guide/download.html

Kodi QR:
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX

Shkarkoni aplikacionin AscendEX Android

Aplikacioni i tregtimit AscendEX për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan. Gjithashtu nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

1. Futni ascendex.com në shfletuesin tuaj për të vizituar faqen zyrtare të AscendEX. Klikoni në [Shkarko Tani] në fund.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Mund ta shkarkoni nëpërmjet [ Google Play ] ose [ Instant Download ]. Klikoni në [ Shkarkim i menjëhershëm ] nëse dëshironi të shkarkoni aplikacionin shpejt (rekomandohet).
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
3. Klikoni në [Shkarko Menjëherë].
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
4. Përditësoni Cilësimet nëse është e nevojshme dhe klikoni në [Install].
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
5. Prisni që instalimi të përfundojë. Pastaj mund të regjistroheni në aplikacionin AscendEX dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.Si të shkarkohet përmes Google Play?

1. Kërkoni për Google Play nëpërmjet shfletuesit tuaj dhe klikoni në [Shkarko Tani] (kapërceni këtë hap nëse e keni tashmë aplikacionin).
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
2. Hapni aplikacionin Google Play në telefonin tuaj.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
3. Regjistrohuni ose hyni në llogarinë tuaj të Google dhe kërkoni për [AscendEX] në dyqan.
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
4. Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin AscendEX dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Gjithashtu, mund ta shkarkoni direkt përmes lidhjes së mëposhtme ose kodit QR.
Lidhja: https://m.ascendex.com/static/guide/download.html

Kodi QR:
Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX

Versioni i uebit për celular AscendEX

Si të krijoni një llogari dhe të regjistroheni me AscendEX
Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular në ueb të platformës tregtare AscendEX, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për "ascendex.com" dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit. Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

FAQ për regjistrim


A mund ta kapërcej hapin detyrues kur regjistroj një llogari me një telefon ose një email?

Po. Sidoqoftë, AscendEX rekomandon fuqimisht që përdoruesit të lidhin telefonin dhe adresën e tyre të postës elektronike kur regjistrojnë një llogari për të rritur sigurinë. Për llogaritë e verifikuara, verifikimi me dy hapa do të aktivizohet kur përdoruesit hyjnë në llogaritë e tyre dhe mund të përdoret për të lehtësuar rikthimin e llogarisë për përdoruesit e bllokuar nga llogaritë e tyre.


A mund të lidh një telefon të ri nëse kam humbur telefonin aktual të lidhur në llogarinë time?

Po. Përdoruesit mund të lidhin një telefon të ri pasi të shkëputin të vjetrin nga llogaria e tyre. Për të shkëputur telefonin e vjetër, ekzistojnë dy mënyra:
 • Çlirimi zyrtar: Ju lutemi dërgoni një email në [email protected] duke dhënë informacionin e mëposhtëm: telefonin e regjistrimit, shtetin, 4 numrat e fundit të dokumentit të identitetit.
 • Bëje vetë Unbinding: Ju lutemi vizitoni faqen zyrtare të AscendEX dhe klikoni ikonën e profilit - [Account Security] në kompjuterin tuaj ose klikoni ikonën e profilit - [Security Setting] në aplikacionin tuaj.


A mund të lidh një email të ri nëse kam humbur atë aktual të lidhur në llogarinë time?

Nëse emaili i një përdoruesi nuk është më i aksesueshëm, ai mund të përdorë një nga dy metodat e mëposhtme për të shkëputur emailin e tij:
 • Çlirimi zyrtar
Përdoruesit duhet të dërgojnë një email në [email protected], duke ofruar informacionin e mëposhtëm: foto të pjesës së përparme dhe të pasme të ID-së që është verifikuar për llogaritë e tyre, një foto konfirmimi që mban dokumentin e identifikimit dhe një pamje të plotë të faqes së profilit të llogarisë së tyre me një emër profili të rishikuar duke përdorur adresën e re të emailit. (Adresa e re e emailit që japin përdoruesit nuk duhet të jetë përdorur për t'u regjistruar për një llogari tjetër AscendEX dhe nuk mund të lidhet me një llogari ekzistuese AscendEX.)

Fotoja e konfirmimit të dokumentit të identitetit duhet të përfshijë përdoruesin që mban një shënim me informacionin e mëposhtëm: emailin adresa e lidhur me llogarinë, data, aplikacioni për rivendosjen e emailit dhe arsyet për të, dhe "AscendEX nuk është përgjegjës për çdo humbje të mundshme të aseteve të llogarisë të shkaktuar nga rivendosja e emailit tim".
 • Bëje vetë Unbinding: Përdoruesit duhet të vizitojnë faqen zyrtare të AscendEX dhe të klikojnë ikonën e profilit - [Account Security] në kompjuterin e tyre ose të klikojnë ikonën e profilit - [Security Setting] në aplikacion.


A mund ta rivendos telefonin ose emailin tim të regjistrimit?

Po. Përdoruesit mund të vizitojnë faqen zyrtare të AscendEX dhe të klikojnë ikonën e profilit - [Account Security] në kompjuterin e tyre ose të klikojnë ikonën e profilit - [Security Setting] në aplikacion për të rivendosur telefonin ose emailin e regjistrimit.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk marr një kod verifikimi nga telefoni im?

Përdoruesit mund të provojnë gjithashtu pesë metodat e mëposhtme për të zgjidhur këtë problem:
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që numri i telefonit të futur është i saktë. Numri i telefonit duhet të jetë numri i telefonit të regjistrimit.
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që të kenë klikuar butonin [Dërgo].
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që telefoni i tyre celular të ketë një sinjal dhe se ata janë në një vend që mund të marrë të dhëna. Për më tepër, përdoruesit mund të provojnë të rinisin rrjetin në pajisjet e tyre.
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që AscendEX të mos bllokohet në kontaktet e telefonave të tyre celularë ose në ndonjë listë tjetër që mund të bllokojë platformat SMS.
 • Përdoruesit mund të rinisin telefonat e tyre celularë.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk marr një kod verifikimi nga emaili im?

Përdoruesit mund të provojnë pesë metodat e mëposhtme për të zgjidhur këtë problem:
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që adresa e emailit që kanë futur është emaili i saktë i regjistrimit.
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që të kenë klikuar butonin [Dërgo].
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që rrjeti i tyre të ketë sinjal të mjaftueshëm për të marrë të dhëna. Për më tepër, përdoruesit mund të provojnë të rinisin rrjetin në pajisjet e tyre
 • Përdoruesit duhet të sigurohen që AscendEX të mos bllokohet nga adresa e tyre e emailit dhe të mos jetë në seksionin e postës së padëshiruar/koshi.
 • Përdoruesit mund të provojnë të rinisin pajisjet e tyre.
Thank you for rating.