AscendEX Programi i Filialit - AscendEX Albania - AscendEX Shqipëria

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX


Programi i Filialit AscendEX

Për të ndërtuar dhe forcuar partneritetin strategjik me ndikuesit globalë dhe udhëheqësit e komunitetit, AscendEX është i ngazëllyer të ftojë të gjithë KOL-ët, drejtuesit e komunitetit dhe entuziastët e aseteve dixhitale që të bashkohen me programin tonë të Filialit për të ndarë komisionet dhe idetë për rritjen e industrisë së aseteve dixhitale.


Përmbledhje e Strukturës së Referimit

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
- Tregtimi me para: Deri në 40% të tarifës së tregtimit të parave të gatshme;

- Tregtimi i së ardhmes: Dy nivele 40% + 10%

Fillestarët e Programit Affiliate AscendEX mund të marrin 40% të tarifës së tregtimit të së ardhmes së referimit si komision. Fillestarët mund të ftojnë një filial të ri (dmth. nëndegë) dhe të marrin një komision shtesë prej 10% nga rrjeti i referimit të nivelit 1 të nën-affiliates;

- Zbritje : Ju mund të ndani shpërblime me të ftuarin tuaj në çdo shkallë zbritjeje.

Pikat kryesore të përfitimeve të programit

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
- Partneritet Strategjik me platformën financiare globale të aseteve dixhitale si filial;

- Komisioni i dyfishtë për referimin e tregtimit të parave të gatshme deri në 40%; Referimi i tregtimit të së ardhmes, Niveli 1 40% Niveli 2 10%. (më e lartë se shkëmbimet e tjera);

- Zbritje në tarifë: Një nivel VIP më i lartë se niveli juaj aktual;

- Promovimi i personalizuar duke shfrytëzuar burimet dhe ngjarjet mediatike të platformës;

- Përfitimet Ekskluzive të Shërbimit: menaxher i dedikuar i llogarisë në internet; mbështetje analitike mediatike për gjurmimin dhe raportimin e efekteve promovuese; shpërblime ekskluzive të tilla si airdrop, dhurata për pushime të lidhura me platformën; takim-up; ftesë për të testuar veçori të reja.

Përshtatshmëria e programit

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
- KOL : KOL dhe influencues të mediave sociale me numër të madh ndjekësish në industrinë e aseteve dixhitale

- Pritësi i komunitetit: Drejtues të komunitetit kripto me përdorues aktivë.

- Blogger: Blogerët e mediave sociale me gjenerim të vazhdueshëm dhe me cilësi të lartë të përmbajtjes.

- Zhvilluesi i mjeteve: Krijuesit e mjeteve praktike të tregtimit, si BotQuant, për të lehtësuar tregtimin për investitorët.

- Tregtar me përvojë: Tregtarë profesionistë me përvojë të gjerë tregtare dhe histori të provuar.

Procesi i aplikimit

  1. Plotësoni dhe dorëzoni Formularët e Aplikimit: Aplikimi për Filialin Cash- Aplikimi për Filialin e Futures . Aplikimi do të shqyrtohet brenda tre ditëve të punës.
  2. Pasi të përfundojë rishikimi, mund të ndani lidhjen e ftesës për t'i referuar miqtë në AscendEX dhe të fitoni shpërblimet tuaja ekskluzive të referimit dhe zbritjen e tarifave për miqtë tuaj tani!

Shpërblimet e filialeve i nënshtrohen rregullimit të tregut në kohë reale. AscendEX rezervon të drejtat përfundimtare të interpretimit të Programit të Filialit. Ju lutemi qëndroni të sintonizuar për njoftime zyrtare për çdo ndryshim rregullash.


Programi i referimit

AscendEX Futures ka dy Programe Referimi – i pari është i aksesueshëm për të gjithë përdoruesit e platformës dhe i dyti është një program VIP për Ambasadorët e AscendEX.

AscendEX Futures përdor një Program Referimi për të nxitur përdoruesit të referojnë të tjerët nga rrjeti i tyre. Përdoruesit ekzistues që referojnë të tjerët janë "Affiliates AscendEX". Filialet e AscendEX marrin deri në 40% të tarifave totale të tregtimit ("Komisionet e Filialeve") të paguara nga përdoruesit që ata kanë referuar (secili "Përdorues i Referuar"), në USDT. Pagesat USDT për Komisionet e Filialeve bëhen direkt në portofolin AscendEX të Filialit. Përdoruesit e rinj që regjistrohen duke përdorur kodin unik të referimit të një Filialin AscendEX do të shënohen si Përdorues i Referuar për Filialin përkatës AscendEX. Përdoruesit e referuar marrin një zbritje tarife prej 10% për 1 vit pas regjistrimit.

Çdo përdorues i referuar gjeneron Komisione Filialesh për NJË vit të parë pas hyrjes në bord. Përqindja e tarifave totale të tregtimit të paguara nga Përdoruesit e Referuar që duhet t'i paguhen Filialit AscendEX si Komisione Filialesh varet nga vëllimi i përgjithshëm bruto i tregtimit të të gjitha referimeve të Filialeve AscendEX. Shihni tabelën e mëposhtme për detaje:
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
Shënim : Llogaritë VIP 5 BLP nuk janë të pranueshme Përdoruesit e Referuar për pagesat e Komisionit Affiliate; megjithatë, aktiviteti i tyre tregtar do të llogaritet në vëllimin e përgjithshëm të tregtisë për Filialin AscendEX që i ka referuar.

Për më tepër, një Filial i AscendEX mund të rishpërndajë një % të Komisioneve të Filialeve në rrjetin e tyre të Përdoruesve të Referuar.


Përmbledhje e programit të referimit të AscendEX Future
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
Shënim:Llogaritë VIP 5 BLP nuk janë të pranueshme Përdoruesit e Referuar për pagesat e Komisionit Affiliate; megjithatë, aktiviteti i tyre tregtar do të llogaritet në vëllimin e përgjithshëm të tregtisë për Filialin AscendEX që i ka referuar.

Si të referoni miqtë?

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj AscendEX, klikoni në [ Referral ] dhe shkoni te faqja e Referimit.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
Hapi 2: Kopjoni "Kodin tim të ftesës" ose "Lidhjen personale të referimit" në faqen e Referimit dhe dërgojani miqve tuaj. Ju mund të kontrolloni statusin e referimit pasi ata të regjistrohen me sukses përmes kodit të referimit ose lidhjes.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX
Hapi 3: Klikoni në butonin " Modifiko ", përditësoni faktorin e zbritjes dhe më pas mund të ndani një pjesë të shpërblimeve të referimit me miqtë tuaj.

Për shembull,nëse raporti juaj i referimit është 25% dhe zgjidhni të përditësoni faktorin e zbritjes në 20% (siç tregohet më poshtë), atëherë miqtë tuaj do të marrin 5% (25%*20%) të shpërblimit të referimit si zbritje. Në këtë rast, do të merrni 20% (25%-5%) shpërblim referimi.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në AscendEX

Rreth AscendEX

I lançuar në vitin 2018, AscendEX (ish BitMax) është një platformë financiare udhëheqëse globale e aseteve dixhitale e themeluar nga një grup veteranësh të tregtimit sasior të Wall Street, duke u shërbyer klientëve me pakicë dhe institucionale në mbi 200 vende dhe rajone të botës. Duke u mbështetur në vlerën thelbësore të "Efikasitetit, Rezistencës dhe Transparencës", AscendEX vazhdon traditën e inovacionit dhe përkushtimin për të nxitur përsosmërinë operacionale nga dizajni i produktit në zgjerimin e partneritetit të industrisë.

AscendEX e ka dalluar qartë veten nga konkurrentët e tjerë si platforma financiare e nivelit më të lartë me integrimin e saj të plotë të "Cash - Marzhi - Futures - Staking - DeFi Mining". BTMX, tokeni bazë i platformës së shërbimeve, tani renditet një nga 100 asetet më të mira të kriptos sipas kapitalizimit të tregut. AscendEX është renditur në vendin e tretë në mesin e platformave tregtare globale sipas ROI, sipas të dhënave të kërkimit të industrisë.
Thank you for rating.