AscendEX Контакт - AscendEX North Macedonia - AscendEX Северна Македонија

Како да контактирате со поддршката на AscendEX


Онлајн разговор AscendEX

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот AscendEX е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо AscendEX ви дава повратни информации, можете да прикачите датотеки на вашата порака во онлајн разговор.
Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Прво, опишете го вашиот проблем што треба да се реши, Бот ќе ви помогне. Ако вашиот проблем сè уште не е решен, кликнете на „ Сврти на поддршка во живо
Како да контактирате со поддршката на AscendEX
После тоа, ве молиме оставете порака, ние ќе ве контактираме и ќе го решиме вашиот проблем што е можно поскоро.
Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Или
кликнете на „ Заедница “, ве води до Телеграма, потребни се околу 2 минути за да добиете одговор.
Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Кликнете на „Прикажи во Телеграма“
Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Како да контактирате со поддршката на AscendEX


AscendEX помош преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршка преку е-пошта. Значи, ако не ви треба брз одговор на вашето прашање, испратете е-пошта на [email protected] . Силно препорачуваме да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-пошта што ја користевте за регистрација на AscendEX. На овој начин AscendEX ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.


Како да контактирате со AscendEX преку формулар за контакт

Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Друг начин за контактирање на поддршката на AscendEX е „контакт форма“ . Овде ќе треба да ја пополните вашата e-mail адреса за да добиете одговор. Исто така, ќе треба да ја пополните текстуалната порака. Овде можете да прикачите датотеки исто како и со онлајн разговорот.
Како да контактирате со поддршката на AscendEX

Кој е најбрзиот начин за контакт со AscendEX?

Најбрзиот одговор од AscendEX ќе го добиете преку онлајн разговор во Telegram.


Колку брзо можам да добијам одговор од поддршката за AscendEX?

Ќе ви биде одговорено за неколку минути доколку пишете преку онлајн разговор во Телеграма


На кој јазик може да одговори AscendEX?

Еве список на јазици што тие го поддржуваат
Како да контактирате со поддршката на AscendEX


Контактирајте со AscendEX преку социјалните мрежи.

Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Друг начин да контактирате со поддршката на AscendEX се социјалните медиуми. Значи, ако имате
Можете да испраќате пораки на Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Reddit, Youtube. Можете да поставувате вообичаени прашања во социјалните мрежи


Центар за помош на AscendEX

Ќе ги најдете вообичаените прашања што ви се потребни во
Центарот за помош: https://ascendex.com/en/help-center
Како да контактирате со поддршката на AscendEX
Thank you for rating.